Gümüş Renk, Çelik, Kolye Zinciri - 45 cm
Gümüş Renk, Çelik, Kolye Zinciri - 45 cm
Gümüş Renk, Çelik, Kolye Zinciri - 45 cm
Gümüş Renk, Çelik, Kolye Zinciri - 45 cm

Gümüş Renk, Çelik, Kolye Zinciri - 45 cm (45cm-celikzincir-kolye-04)

Fiyat : 60,00 TL(KDV Dahil)

Gümüş renk, orjinal paslanmaz çelik kolye zinciri. 45 cm uzunluğunda, 1 mm kalınlığındadır. Bu şekilde ya da kolye ucu takarak kullanabilirsiniz.

Gümüş renk, orjinal paslanmaz çelik kolye zinciri.

45 cm uzunluğunda, 1 mm kalınlığındadır. Bu şekilde ya da kolye ucu takarak kullanabilirsiniz.

Paslanmaz Çelik Kolye Zinciri Uygun Fiyat Avantajıyla Hobidunya'da!

En şık aksesuar modellerini tasarlamak istiyorsanız seçtiğiniz tüm malzemelerin şık ve kaliteli olması gerekir. İşte bu noktada devreye giriyor ve sizleri en kaliteli ve en şık malzemelerle buluşturuyoruz. İncelediğiniz kolye zinciri modeli paslanmaz çelik materyalden üretiliyor. Bu sayede çok uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor ve korozyona karşı da direnç gösteriyor.

Sadece 2 mm kalınlığa sahip olan çelik kolye zinciri 45 cm uzunluğundadır. Hafif olmasının yanı sıra zarif bir görünüme sahip olması ile de ön plana çıkan gümüş renk kolye zinciri çeşitli süslemelerle farklı stillerde kolye modellerine dönüştürülebilir. Aynı zamanda sade bir görünüm sergilediğinden herhangi bir süsleme çalışması yapmadan tek başına da kullanabilirsiniz.

Sadece kadınlar için değil erkekler için de kullanıma uygun olan uzun kolye zinciri modeli bileğe dolanabiliyor ve bu sayede bileklik olarak da rahatlıkla tercih edilebiliyor. Bu tasarımı dilediğiniz her türlü kolye ucu modeli ile buluşturabilir ve keyifle kullanabilirsiniz. Metal ya da plastik kolye ucu modelleri ile mükemmel bir uyum sağlayan kolye zincirini en düşük fiyatla hemen satın alabilirsiniz.

Hızlı Kargo Avantajıyla Hemen Satın Alın!

Uzun kullanım ömrü beklentisini fazlasıyla karşılayan paslanmaz çelik kolye zinciri modeli, farklı zincir modelleri ile uyum sağlayabiliyor. Bu nedenle birkaç farklı kolye modelini aynı anda takmak isteyenler için de bu tasarımın son derece cazip bir seçenek olduğunu belirtmemiz gerekir. Modern ve şık bir görünüme sahip olması da kolye zincirini benzerlerinden ayırıyor.

Hemen şimdi satın alabileceğiniz 45 cm kolye zinciri modelini tek tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz. Düşük fiyatla birlikte ücretsiz kargo fırsatlarından faydalanma şansınız da bulunuyor. Aynı zamanda kolye zincirleri ile birlikte kullanabileceğiniz kolye ucu modellerini de sitemizden hemen şimdi temin edebilirsiniz.

Urun Detay Widget
  • Kargo Süresi
    Siparişiniz 3 gün içinde kargoya verilir.
  • Koşulsuz İade
    14 gün içinde koşulsuz iade hakkı.
  • Güvenli Ödeme
    İnternette alışverişe koruma sistemi.
KARGO ÜCRETSİZ
Bu ürünü şimdi satın alırsanız kargo bedava!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR